Transport Mobila Sector 4 Bucuresti

 

Transport Mobila Sector 4 Bucuresti

 

V-ati cumparat mobila noua ?

Va mutati intr-o alta locuinta in Bucuresti si aveti nevoie de servicii complete de transport / mutare mobila ?

Sunati la numarul de telefon

✆ 0741 153 153

la orice ora din zi sau noapte si o echipa de profesionisti va ajunge la dvs. in maxim o ora de la apel.

✓ Experienta castigata de-a lungul anilor este pusa la dispozitia dumneavoastra in operatiuni de asamblare-demontare mobilier, indiferent de vechimea acestuia. Avem grija ca fiecare piesa de mobilier sa fie atent ambalata si bine ancorata pentru a preintampina deteriorarea.

✓ Avem autoutilitare in cele mai importante zone din sectorul 4Giurgiului – Berceni – Oltenitei – Tineretului – Vacaresti disponibile in orice moment, oferindu-va cel mai mic pret de transport oriunde in Bucuresti. Garantia pe care o oferim tuturor clientilor, indiferent de tipul de transport este ca pretul negociat la telefon nu se va schimba la fata locului. Suntem profesionisti cu experienta si nu ne ascundem in spatele unor vorbe frumoase care ascund la randul lor servicii de o calitate indoielnica.

✓ Pentru transportul de mobila va oferim autoutilitare cu prelata si incarcare laterala, de capacitati mari, ce pot transporta mobila dintr-un apartament chiar si cu 2 camere. De aici si pretul foarte convenabil pe care vi-l oferim, relocarea unei locuinte realizandu-se cu un singur transport. In cazul in care mobila necesita demontare, venim in ajutorul dvs cu o echipa de tamplari care vor desface mobila cu grija si o vor asambla la loc, in noua locatie. Acest serviciu este optional iar pretul va fi calculat separat.